dijous, 6 de gener del 2011

ARRIBADA DE SS .MM. A TORREDEMBARRA (CAVALCADA REIAL)



Ahir va ser la Cavalcada dels Reis Mags d'Orient, van arribar al Port, i havia una gentada van seguir el recorregut fins a Baix a Mar ple de gom a gom desprès a Clarà, i per ultim a la Torre, va agradar molt el públic va aplaudir les carrosses i la rua, per acabar a la Plaça del Castell un fantàstic espectacle llums i musica explosió de confeti i enlairament de globós. al marxa es van donar globós a la mainada tot plegat un final de festes de Nadal i Reis apoteòsic.

També van visitar com cada any als residents de la Residència Pere Badia, acompanyats per l'Alcalde, Regidors i Mossen Cañes.

Bé penseu però que el diumenge a les h. hi ha un espectacle de cançons dramatitzades NOM DE DONE, al Casal no hi falteu.

5 comentaris:

  1. Fuimos al Puerto com mi mujer i mi hija, i luego al Barrio Maritimo fue espectacular.

    ResponElimina
  2. La millor cavalgata de reis t'ha superat

    ResponElimina
  3. Felicitats als organitzadors, una rua de reis molt complerta.

    ResponElimina
  4. Aquest any les festes de Nadal han estat molt bé, tant la Fira que hi havia monta gent, El concert de Nadal que va ser molt macó i la veritat es que a l'esglèsia queda súper bé i al final la cabalgada que aquest any ha estat fantástica i al final de la pl. Castell l'espectacle. Felicitats Rosa Mª.

    ResponElimina